Odpovedano!

Muzikal

Cvetje v jeseni

Spoštovani,
žal nam je, da vam moramo sporočiti, da bo muzikal Cvetje v jeseni, ki naj bi se gledalcem na Studencu predstavil 16. 6. 2019, zaradi bolezni v ansamblu žal odpadel. Veselili smo se snidenja z vami, vendar so nam višje sile tokrat tako zagodle, da se vam bomo predstavili ob kakšni prihodnji priložnosti.

Lokacija

Poletno gledališče Studenec

Pričetek

nedelja, 16. junij 2019, ob 21. uri

Cena vstopnice

25 € / 23 € / 21 €
(glede na kategorijo)

Prodajno mesto

eventim

Že peto leto izvirni slovenski muzikal Cvetje v jeseni navdušuje obiskovalce po vsej Sloveniji. V sklopu poslovilne turneje se bo prvič predstavil tudi občinstvu Poletnega gledališča Studenec.

Idilična kmečka povest Cvetje v jeseni avtorja Ivana Tavčarja je najbolj znana ljubezenska zgodba v slovenski književnosti, gotovo pa velja tudi za eno izmed najlepših. A zgodba ne govori zgolj o ljubezni med moškim in žensko, temveč opeva tudi ljubezen do domovine in domače zemlje.

Vrhunska ekipa ustvarjalcev in izvajalcev, odlična igra in neprekosljivo petje so poskrbeli, da so stoječe ovacije in razprodane predstave postale pravilo. Zahtevnega gledališko-glasbenega žanra se je ekipa muzikala Cvetje v jeseni lotila nadvse ambiciozno, na samem začetku tudi ne vedoč, da bodo postavili nova merila ustvarjanja muzikala. Za uspeh gre velika zahvala predvsem gledalcem, ki so predstavo s svojimi pozitivnimi in čustvenimi odzivi ponesli na še višjo raven.

Predstava traja 2 uri in ima en odmor.

  • Image 1

Comments powered by CComment

© 2020 Studenec. All Rights Reserved. Powered by oblikovalnica