Zakaj Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan (v nadaljevanju KDMJ) zbira ter obdeluje moje osebne podatke?

Glavni cilj KDMJ je, da svoje naročnike obvešča o dogodkih povezanih z delovanjem KDMJ in jih seznani z rezervacijo vstopnic. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja o našem delovanju, o nagradnih igrah ter o naših dodatnih storitvah.

KD Miran Jarc obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v KD Miran Jarc.


Katere moje osebne podatke KDMJ zbira in obdeluje?

KDMJ zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice in prijava na rezervacijo vstopnic preko spleta). Pri rezervaciji vstopnic preko telefona se podatki ročno vpišejo na ovojnico kamor se shranijo vstopnice, ti podatki se nato ne shranijo v elektronski obliki. Osebni podatki pri rezervaciji vstopnic so lahko: elektronski naslov, ime in priimek, naslov vašega prebivališča in vaša telefonska številka. Pri naročanju na e-novice se uporablja izključno elektronski naslov.
Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov KDMJ zbira tudi informacije o tem, kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Več o piškotkih si lahko preberete s klikom tukaj.


Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan, Valvazorjeva ulica 8, 1230 Domžale.
Kontaktna oseba za varstvo vaših podatkov je Aleksander Sokler.
Vaše osebne podatke obdelujejo s strani Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan, Valvazorjeva ulica 8, 1230 Domžale pooblaščene osebe, ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.


Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?

KDMJ kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.
Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom KDMJ.


Koliko časa hranite moje osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih posredujete obdelujemo le toliko časa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen za katerega so bili posredovani. Po izpolnitvi namena se osebni podatki, ki ste nam jih posredovali izbrišejo. V kolikor osebne podatke posredujete za namen boljšega informiranja se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov mailing@studenec.net. Podatki, ki so se pridobili pri rezervaciji vstopnic v elektronski obliki ali pri rezervaciji preko telefona se po sklepu KDMJ uničijo en mesec po zaključku Poletnega festivala na Studencu.


Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?

Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov mailing@studenec.net.


Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?

KDMJ ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam KDMJ omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da KDMJ vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.
Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov mailing@studenec.net. Za varstvo vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete KDMJ je pristojen Aleksander Sokler.
KD Miran Jarc bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.
V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

 

© 2019 Studenec. All Rights Reserved. Powered by oblikovalnica